Η LAPIDAKIS ACCOUNTING δραστηριοποιείται, από το 2002, στον τομέα παροχής λογιστικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις με ισχυρή παρουσία στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου. Θεωρείται από τις πλέον αξιόπιστες στην αγορά και στελεχώνεται από άτομα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας. Με γνώμονα την καλλιέργεια μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας, αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.

about

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον,

η επιλογή αξιόπιστων συνεργατών είναι όχι μόνο δύσκολη, αλλά και περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη. Η εταιρία μας προσαρμόζεται συνεχώς στις προκλήσεις, αποτελώντας τον ιδανικό σύμμαχο των επιχειρήσεων που προσπαθούν να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητά τους.

Συνδυάζοντας άρτια την εμπειρία με τη διορατικότητα

και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες της καθημερινότητας και παρέχουμε όλα τα εχέγγυα για έναν σωστό μακροπρόθεσμο σχεδιασμό. Με την παροχή της απαραίτητης πληροφόρησης και των κατάλληλων εργαλείων, προετοιμάζουμε και καθοδηγούμε τις επιχειρήσεις, με στόχο τόσο την πρόληψη όσο και την αντιμετώπιση τυχόν προκλήσεων.

Στην εταιρία μας, κάθε πελάτης είναι μοναδικός με ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις.

about

Η εταιρία μας στελεχώνεται μόνο από άτομα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης

που κύριο μέλημα τους είναι να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στις επιχειρήσεις-συνεργάτες μας. Είτε είστε νέος ελεύθερος επαγγελματίας, είτε μικρομεσαία επιχείρηση είτε μεγάλη και σύνθετη εταιρία, σε εμάς θα βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για όλα τα θέματα που απασχολούν το τμήμα του λογιστηρίου σας.

espa