Η εύρεση του κατάλληλου λογιστή-συνεργάτη αποτελεί κομβικό σημείο για την εξέλιξη της επιχείρησής σας.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά – λογιστικά θέματα

Εμπειρία | Ευελιξία | Αξιοπιστία

1 / 2

Ο συνεργάτης σας για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας

Συμβουλευτικές υπηρεσίες για φορολογικά - λογιστικά θέματα

Εμπειρία | Ευελιξία | Αξιοπιστία

2 / 2

aksia

ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Προσθέτουμε αξία στην επιχείριση σας

Η LAPIDAKIS ACCOUNTING δραστηριοποιείται, από το 2002, στον τομέα παροχής λογιστικών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις με ισχυρή παρουσία στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου. Θεωρείται από τις πλέον αξιόπιστες στην αγορά και στελεχώνεται από άτομα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Αποστολή μας είναι ο σχεδιασμός και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας. Με γνώμονα την καλλιέργεια μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας, αναπτύσσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Κορυφαία Υποστήριξη

Πολλοί υπόσχονται κορυφαία υποστήριξη, πόσοι όμως είναι σε θέση να την προσφέρουν; Προτεραιότητά μας είναι οι ανάγκες της επιχείρησής σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

artia

Λύσεις

Στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον, η επιλογή αξιόπιστων συνεργατών είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αλλά και περισσότερο από ποτέ επιβεβλημένη.

Είτε είστε ελεύθερος επαγγελματίας, είτε μεγάλη και σύνθετη εταιρεία, σε εμάς θα βρείτε υπηρεσίες και λύσεις για όλα τα θέματα που αφορούν το τμήμα του λογιστηρίου σας.

artia

Ενημέρωση

2020-08-04 23:07:00

01

Μείωση προκαταβολής φόρου: Αρχές Αυγούστου η ενσωμάτωση στο φόρο εισοδήματος

Το πρώτο 10ήμερο του Αυγούστου θα γίνουν οι αναγκαίες προσαρμογές στο Taxisnet προκειμένου να συμπεριληφθεί η μειωμένη προκαταβολή φόρου για το 2021 στα εκκαθαριστικά σημειώματα των νομικών προσώπων.

Μετά και τη νέα εκκαθάριση, οι φορολογούμενοι θα μπορούν να δουν στην «προσωποποιημένη πληροφόρηση» το νέο ποσό οφειλής ενώ όσοι ήδη έχουν πληρώσει την πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος θα μ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

2020-07-20 23:09:00

02

Οι επιχειρήσεις (ΚΑΔ) που δικαιούνται μείωση ενοικίου για Ιούλιο & Αύγουστο

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η απόφαση με θέμα «Προσδιορισμός πληττόμενων επιχειρήσεων για την απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του 40% του συνολικού μισθώματος για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο 2020».

1. Ο μισθωτής επαγγελματικής μίσθωσης προς εγκατάσταση επιχείρησης, η οποία εξακολουθεί να πλήττεται οικονομικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

2020-07-10 23:09:00

03

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ, ΑΔΗΜΕ ΚΑΙ ΕΑΦΔΣΣ (ΦΗΜ)

Με αποφάσεις του Διοικητή της ΑΑΔΕ (A.1024/31-1-2020, Α.1102/29-4-2020), αναβαθμίζονται οι Φορολογικές Ταμειακές Μηχανές και  ΑΔΗΜΕ που έλαβαν έγκριση με τις διατάξεις των τεχνικών προδιαγραφών της ΠΟΛ 1220/2012, καθώς και όλες οι ΕΑΦΔΣΣ μέχρι την 31-7-2020. Της αναβαθμίσεως εξαιρούνται οι ΑΔΗΜΕ ταξιμέτρου.

Με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης, οι ΦΗΜ πρέπει να εκδίδουν αποδείξεις με QR co...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

2020-03-18 23:10:00

04

Αναστολές φόρων και εισφορών επιχειρήσεων.

Τα μέτρα αφορούν όλες, αυστηρά όμως, τις επιχειρήσεις που ανήκουν στους κλάδους που πλήττονται δραστικά λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορονοϊού.
Τα μέτρα είναι οριζόντια, καθώς αφορούν όλες τις επιχειρήσεις συγκεκριμένων Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας (ΚΑΔ), είτε αυτές μένουν ανοικτές, είτε λειτουργεί μέρος της δραστηριότητάς τους, είτε κλείνουν με κρατική εντολή, είτε κλείνουν με δι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

2020-02-23 23:11:00

05

Την επόμενη Πέμπτη 27.2.2020 αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νέο ασφαλιστικό κι αμέσως μετά ανοίγει η πλατφόρμα.

Την επόμενη Πέμπτη 27.2.2020 κατά πάσα πιθανότητα αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο ή αλλιώς ο νόμος «Βρούτση». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του κόμβου(taxheaven), την επόμενη ημέρα της ψηφίσεως στη Βουλή θα τεθεί άμεσα σε λειτουργία και η ηλεκτρονική πλατφόρμα του e- ΕΦΚΑ μέσω της οποίας θα μπορούν οι ασφαλισμένοι να επιλέξουν —εφόσον το επιθυμούν— ανώτερη ασφαλ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ